Craiova: Nici Mihai Costea nu vrea să audă de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin şi Mihai Costea nu au de gând să joace la o altă echipă în ţară
Florin şi Mihai Costea nu au de gând să joace la o altă echipă în ţară

După ce au pomenit numele lui Florin Costea ca un posibil transfer al Stelei, oficialii din Ghencea au adus în discuţie şi numele fratelui acestuia, Mihai Costea, şi el golgheter al Ştiinţei.

Gigi Becali, patronul grupării roş-albastre, a afirmat pentru prosport că îi place mai mult de Costea junior, atacant care a punctat de opt ori pentru Universitatea în acest sezon, patru dintre goluri fiind reuşite în Cupa României.   

Ce Florin Costea? Mi-a plăcut de el, recunosc, dar acum nu mai e cazul să vorbim despre el. Acum îmi place mai mult de fratele lui, Mihai“, a fost declaraţia lui Becali care a stârnit reacţia jucătorului de 21 de ani.

La fel ca şi fratele său mai mare, Mihai Costea a ţinut să precizeze, pe site-ul clubului, că nu vrea să audă de Steaua şi că, dacă ar fi să plece, o va face doar la o echipă din străinătate: „Sunt la Craiova şi nu mă interesează Steaua sau altă echipă din România. Vreau să fac treabă cât mai bună aici, la Craiova. Le mulţumesc celor de la Steaua pentru aprecieri, dar în ţară voi juca numai la Universitatea. Vreau să fac performanţă cu Universitatea“.

Între timp, Gigi Becali s-a răzgândit. „De la Craiova nu am pus pe nimeni pe lista de achiziţii, pentru că nu mi-i dă Mititelu. Andrei Ionescu a fost o excepţie, poate şi-l ia înapoi“, a spus patronul stelist.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite