Craiova: Neţoiu ia partea fanilor privind mutarea echipei la Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neţoiu
Neţoiu

Patronul Adrian Mititelu nu a scăpat de acuzele oamenilor de fotbal după mutarea Universităiţi Craiova în Mehedinţi. Fostul finanţator al Ştiinţei, Gigi Neţoiu consideră alb-albaştrii nu trebuie să evolueze decât pe stadionul „Ion Oblemenco“.

„Comandantul“ a explicat de ce nu mai veneau spectatorii pe arena din Bănie. „Dacă vorbeşti de Universitatea Craiova, este a Craiovei. Dacă vorbim de Steaua, este a Bucureştiului. Ce să caute Craiova la Severin? Care Craiova, că nu mai e, e vorba de Severin! Dacă ei se bat tot timpul la retrogradare, ce să mai spere oamenii ăia. De aia nu mai vin fanii la stadion. De ce nu vin suporterii la Craiova? Lăsaţi galeria! Dar, dacă nici Craiova nu are suporteri...“, a afirmat Neţoiu la gsptv.

Gigi Neţoiu a profitat de situaţia existentă la club şi s-a luat din nou de Adrian Mititelu. „În cinci ani nu a făcut nimic la Craiova. Suporterii vor să vadă echipa că se bate pentru primele locuri. Mititelu, când vede că se scufundă şi nu are nicio şansă şi mută echipa la Severin, mi se pare deja prea mult...“, a mai precizat „Comandantul“.


Universitatea Craiova a disputat sâmbătă primul meci oficial la Severin, fiind învinsă de Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-1.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite