Nereguli la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, sesizate de către o comisie de specialişti de la Bucureşti. Află despre ce este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova. Foto: Arhivă.
Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" din Craiova. Foto: Arhivă.

EXCLUSIV O echipă de specialişti din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie "Prof. dr. Marius Nasta" din Bucureşti a sesizat o serie de lipsuri la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Rezultatele au fost trimise Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, în urma unui control desfăşurat la unitatea medicală în luna noiembrie.

Controlul făcut de echipa de medici de la Instititul de Pneumoftiziologie "Prof. dr. Marius Nasta" din Bucureşti a avut loc în perioada 11-13 noiembrie iar raportul a fost trimis Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) în luna decembrie. "Este un raport de monitorizare, se desfăşoară în toate spitalele unde se derulează programul naţional de tuberculoză", a declarat doctorul Ştefan Popescu, purtătorul de cuvânt de la DSP Dolj. Acesta a adăugat că raportul conţine mai multe concluzii. "Au fost găsite şi lucruri pozitive şi nereguli", a menţionat doctorul Popescu.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla care sunt neregulile semnalate autorităţilor din sănătatea doljeană de către specialiştii din Bucureşti.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite