Craiova: Neagoe vrea să fie mai tare ca Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Eugen Neagoe (centru) are încredere în elevii săi
Antrenorul Eugen Neagoe (centru) are încredere în elevii săi

Ştiinţa termină turul de campionat mâine, la Galaţi, într-un duel cu Oţelul care va stabili ce echipă iernează mai aproape de retrogradare. Deşi oficialii olteni sperau să încheie anul pe podium, realitatea la final este cu totul alta.

Dorel Stoica şi compania au avut un tur dezamăgitor şi doar venirea lui Victor Piţurcă pare în acest moment soluţia salvatoare. De la alb-albaştri se aşteaptă însă mâine o tresărire de orgoliu, pentru că situaţia din clasament a devenit apăsătoare.

Avem nevoie de puncte şi, sincer, contează şi ultima impresie pe care o laşi. Ne-am săturat de laude şi de rezultate injuste. Măcar acum să evităm ghinionul şi să câştigăm, pentru că suntem deja mult sub aşteptări“, a afirmat antrenorul Craiovei, Eugen Neagoe.

„Geană“ nu se plânge de absenţele din lot

Acesta nu se poate baza mâine pe patru jucători de bază, Fl. Costea, Găman, Prepeliţă şi Wobay, dar nu se plânge şi spune că nici un egal nu l-ar mai mulţumi. „Nu ne mai poate încălzi cu nimic un egal, chiar dacă este în deplasare. Trebuie să plecăm cu trei puncte de pe terenul Oţelului. Ne dorim foarte mult un succes în ultima rundă, pentru că ne-ar oferi puţină linişte după atâtea etape zbuciumate. Pentru mulţi, acest meci poate fi şansa de a se remarca, de a demonstra că merită să continue aici şi din iarnă“, a adăugat Neagoe, care consideră Oţelul una din formaţiile bune ale Ligii I, „cu un nucleu omogen de opt-nouă jucători“.

image

Antrenorul gălăţenilor, Dorinel Munteanu (foto), este şi el în gardă: „Craiova e o echipă cu jucători valoroşi şi dornici de afirmare. Depinde doar de noi dacă vom câştiga acest meci, nu contează câte absenţe au adversarii. Vreau să câştig pentru a-mi îndeplini obiectivul din tur“.

Partida Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO, mâine, de la ora 13.30, pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite