Craiova: Neagoe şi-a propus să câştige nouă puncte din ultimele trei meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Ştiinţei, Eugen Neagoe, are un obiectiv îndrăzneţ: să obţină punctajul maxim până la finalul turului. Oltenii mai au de jucat cu CFR Cluj şi Oţelul, în deplasare, şi cu Steaua, pe teren propriu.

Neagoe susţine că jucătorii săi trebuie să treacă peste eliminarea din Cupa României suferită în faţa lui CFR şi le cere să abordeze cu încredere duelul de sâmbătă din Gruia.

Plecăm la Cluj nu neapărat cu gânduri de revanşă. Este un joc de campionat, îl tratăm cu maximă seriozitate şi responsabilitate. E greu să trecem peste acea eliminare din Cupă, dar suntem nevoiţi. Vin mereu alte jocuri şi trebuie să te gândeşti la ele, chiar dacă nici eu, şi nici unii dintre băieţi nu am uitat ce s-a întâmplat, fiindcă noi considerăm că meritam să mergem mai departe în Cupă. Nici nu mă interesează cum vom fi primiţi la Cluj, important este să jucăm bine, iar în urma evoluţiei din teren să obţinem un rezultat bun“, a spus Eugen Neagoe pentru NewsIn.

Mai sunt trei jocuri şi mi-aş dori să le câştigăm pe toate. Putem veni acasă cu cele trei puncte dacă repetăm prestaţiile bune de la Timişoara sau Urziceni“, a adăugat tehnicianul Universităţii Craiova.
 
Acesta nu crede că absenţele din echipa Clujului vor conta: „Traore şi Tony sunt fotbalişti valoroşi, însă la CFR contează mai puţin dacă lipsesc unul sau doi titulari, fiindcă are un lot atât numeric, cât şi valoric, foarte bun“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite