Craiova: Neagoe l-ar fi vrut tot pe Tudor la centru cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi centralul Alexandru Tudor a greşit în favoarea lui CFR Cluj în meciul de Cupă de la Craiova, cu Universitatea, antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe, spune că ar fi vrut aceeaşi brigadă şi la meciul de sâmbătă din campionat.

„Geană“ susţine că a fost supărat pe Tudor pentru afirmaţiile făcute ulterior la TV şi nu pentru arbitraj, dând vina golului anulat Craiovei pe arbitrul asistent.

Îmi pare rău că Tudor este delegat la un meci de Divizia B. Eu, sincer, mi-aş fi dorit să arbitreze şi confruntarea de la Cluj, chiar şi cu aceiaşi asistenţi. Poate mai făceau vreo greşeală, dar tot în avantajul oaspeţilor. Nu mai contează acum cine ne arbitrează. Totdeauna greşelile sunt omeneşti. Eu am fost supărat după ce a apărut domnul Tudor la televizor şi după declaraţiile date. În rest, eu chiar am discutat după joc, la conferinţa de presă, şi am spus că, dacă s-a făcut vreo greşeală, din punctul meu de vedere a fost făcută de către asistenţi“, a declarat Neagoe, conform NewsIn.

CCA l-a delegat la partida CFR Cluj - „U“ Craiova pe Istvan Kovacs, iar la Gaz Metan Mediaş - FC Timişoara pe Ovidiu Haţegan, însă ulterior a decis ca arbitrii să fie schimbaţi între ei, după ce oltenii s-au declarat nemulţumiţi de delegarea lui Kovacs, pe care l-au recuzat anul trecut.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite