Neagoe: „Am venit într-un moment greu, dar vrem să terminăm în primele patru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor principal al Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a anunţat care sunt obiectivele conducerii tehnice pentru acest sezon.

„Geană“ spune că deocamdată se gândeşte la meciul de mâine cu Sportul, dar că ştie foarte bine jucătorii şi că vrea o clasare în primele patru echipe ale campionatului.

Am venit într-un moment greu, iar deocamdată ne gândim numai la meciul de mâine cu Sportul. Vom avea de luni încolo timp să rezolvăm şi celelalte probleme administrative. Vrem să terminăm în primele patru echipe, avem dorinţă, putere de muncă, rămâne să şi realizăm acest lucru“, a spus Neagoe.

„Nu pot spune după două antrenamente la ce nivel este echipa. Universitatea are jucători buni pe care şi eu şi domnul Piţurcă îi cunoaştem foarte bine. Din acest moment pentru Universitatea este un nou început. Munca pe care o vom depune aici va fi numai pentru ca Universitatea să obţină rezultatele pe care le dorim“, a adăugat Eugen Neagoe.

Acesta a vorbit şi despre meciul cu Sportul: „Întâlnim o echipă foarte bună, care nu întâmplător a câştigat cu 3-0 cu CFR Cluj. Trebuie să facem totul să trecem cu bine peste această partidă pentru că avem nevoie de cele trei puncte“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite