Craiova: Napoli şi Crişan se judecă la TAS cu Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolo Napoli nu renunţă la banii pe care îi mai are de primit de la Craiova
Nicolo Napoli nu renunţă la banii pe care îi mai are de primit de la Craiova

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va analiza astăzi memoriul depus de fostul antrenor al Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, prin care acesta solicită să-i fie achitate toate drepturile financiare rezultate din contractul pe care l-a avut cu gruparea din Bănie.

Demis de la Ştiinţa cu trei etape înainte de finalul sezonului trecut, tehnicianul italian susţine că mai are de primit salariul pe ultimele două luni şi contestă decizia clubului de a-l penaliza cu zece la sută din contract, decizie ratificată de comisiile din cadrul LPF. „Sper ca Tribunalul Sportiv să facă dreptate“, a spus Napoli, în prezent antrenor la Astra Ploieşti. În schimb, oficialii Universităţii nu-şi fac probleme şi susţin că italianul nu are cum să câştige la TAS.

Tot la Lausanne, astăzi se judecă şi memoriul depus de un alt fost tehnician al Ştiinţei, Fane Crişan, aflat şi el într-o situaţie similară. Demis de la echipa a doua iarna trecută, antrenorul solicită toate drepturile financiare, care se ridică la 56.000 de euro. Procesul său a avut o primă înfăţişare pe 20 decembrie, dar a fost amânat pentru astăzi, la solicitarea avocatului clubului oltean.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla răspunsul dat de TAS în cazurile Nicolo Napoli şi Ştefan Crişan.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite