Nicolo Napoli ar reveni la Universitatea. Mititelu testează toate pistele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu (stânga) şi Nicolo Napoli, pe vremea când făceau echipă bună la Craiova
Adrian Mititelu (stânga) şi Nicolo Napoli, pe vremea când făceau echipă bună la Craiova

După ce varianta cu Victor Piţurcă antrenor vehiculată de Adrian Mititelu pare să fi căzut, fostul selecţioner fiind aproape de a semna cu Steaua, patronul Ştiinţei este obligat să aleagă alte piste.

Una a fost deja testată, Ştefan Stoica, însă fostul tehnician al Universităţii nu a dat un răspuns, el aşteptând un contract afară.

În schimb, tot din capitolul „foşti“, Nicolo Napoli, în prezent liber de contract, şi-a manifestat interesul de a reveni la Craiova, unde a lucrat un sezon şi jumătate.

Nu am oferte din România, dar, dacă m-ar solicita cineva, m-aş întoarce. Aş reveni şi la Universitatea, de ce  nu? Nu sunt certat cu Mititelu“, a spus Napoli, conform prosport.ro. 

Mititelu ar mai putea merge tot pe mâna cuplului Laurenţiu Reghecampf - George Biţă, însă va trebui să găsească pe cineva cu Licenţa Pro pentru a sta pe bancă.

Eu am terminat ceea ce am avut de făcut, am reuşit să salvez echipa de la retrogradare. Ce voi face de acum înainte nu ştiu. Voi avea o întâlnire cu Adrian Mititelu şi vom discuta despre viitor. Eu vreau să rămân la Craiova. Depinde acum şi ce vrea Adrian“, a spus Reghecampf la gsptv.

Mititelu mai are şi varianta Mark Wotte, tehnician care este încă sub contract cu Universitatea şi care, după ce-i expiră suspendarea de 30 de zile, vrea să revină la echipă, contând pe onoarea patronului oltean.

Şi Ovidiu Sabău, liber de contract după ce a părăsit FC Timişoara, ar fi o variantă, însă mai scumpă, Mititelu dorindu-l la echipă încă de pe vremea când „Moţul“ antrena Gloria Bistriţa.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite