Napoli, atac la Mititelu: „Nu dorea Universitatea în Europa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu (stânga) şi Nicolo Napoli, pe vremea când făceau echipă bună la Craiova
Adrian Mititelu (stânga) şi Nicolo Napoli, pe vremea când făceau echipă bună la Craiova

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, demis de patronul Adrian Mititelu cu trei etape înainte de finalul sezonului 2008-2009, când echipa se afla pe un loc de Europa League, îl acuză pe acesta că nu a dorit să joace în cupele europene.

Într-un interviu acordat site-ului italian tuttomercato.web, Napoli a confirmat zvonurile care s-au vehiculat în 2009 cu privire la plecarea sa şi ratarea la mustaţă a obiectivului de către gruparea din Bănie.

În primul meu an la Craiova am preluat echipa de pe penultimul loc, în etapa a noua. Am reuşit apoi să ajungem aproape de Europa League, dar patronul m-a dat afară pentru că nu dorea să mergem în Europa“, a declarat antrenorul italian pentru site-ul citat.

Nicolo Napoli se află în prezent în Italia unde, după cum spune, se relaxează jucând tenis, în aşteptarea unui nou angajament.

Eu nu am un procurator şi, dacă nu ai bani, prieteni, cunoştinţe, nu găseşti de lucru. În special în Italia se întâmplă acest lucru“, a precizat italianul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite