Spitalul Filantropia, curăţat de zăpadă după un incident petrecut ieri în curtea Maternităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zăpada le-a făcut probleme angajaţilor de la Spitalul. Nr. 2 din Craiova.
Zăpada le-a făcut probleme angajaţilor de la Spitalul. Nr. 2 din Craiova.

Acoperişul Spitalului Filantropia este curăţat astăzi, după ce ieri o bucată mare de zăpadă a căzut în curtea maternităţii.

Reprezentanţii Spitalului Nr. 2 spun că au solicitat de urgenţă serviciile unei firme, după un incident care a avut loc ieri în curtea Maternităţii. "O bucată mare de zăpadă a căzut de pe acoperiş în curte. Ne-am chinuit astăzi să luăm zăpada de acolo. Acum muncitorii dau zăpada jos de pe acoperiş atât la Maternitate cât şi de la Clinicile Medicale II şi III, unde la fel au fost probleme cu zăpada care se topea şi care se scurgea în cabinete.  Muncitorii sunt de la o firmă", a declarat asistentul universitar doctor George Bogdan Ungureanu, managerul Spitalului Nr. 2.

Angajaţii Spitalului Filantropia din Craiova s-au confruntat cu probleme, din cauză că zăpada de pe acoperiş, care se topea, se scurgea în cabinetele medicilor şi în saloanele de la ultimele etaje. Mai multe saloane au fost eliberate iar angajaţii au fost nevoiţi să aşeze găleţi în băi şi saloane, unde să cadă apa.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite