Craiova: Monica Anghel, primită cu praz în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta solistă a fost întâmpinată în această dimineaţă cu fire de praz într-un pub craiovean, în care a servit, împreună cu Bogdan Miu şi fanii din Bănie, „cafeaua care te deşteaptă“, la Europa FM.

Cei doi realizatori radio le-au dat oltenilor „Deşteptarea“ la ora 6.00, au spus poveşti de auzit în toată ţara şi, pentru ca show-ul să fie complet, Monica Anghel a şi cântat „live, pentru că doar aşa ştie să cânte“, detaliu punctat de colegul ei, Bogdan Miu.

 „A fost extraordinar. Au venit mulţi oameni, iar în afara celor din sală au sosit grupuri de oameni, care au plecat pentru scurt timp de la serviciu ca să ne salute şi să ne ureze nouă şi ascultătorilor «Sărbători fericite!»“, a mărturisit Monica Anghel.



Întrebaţi de câte ori şi-au început emisiunea cu ştiri despre Craiova, cei doi au lăsat de înţeles că nu mai mult de două sau trei ori. Ajunşi la faţa locului au confirmat că te poţi simţi chiar foarte bine şi în siguranţă în capitala Olteniei. „Oamenii sunt la fel peste tot, fac haz de necaz“, a spus Monica Anghel. Bogdan Miu i-a dat dreptate şi a completat cu: „la Craiova sunt mai speciali“. 

image


Pub-ul transformat astăzi în studioul emisiunii „Deşteptarea“, de la Europa FM, a fost plin ochi de admiratori ai celor doi, oameni de toate vârstele, printre ei elevi ai Şcolii de Fotbal Gică Popescu, dar şi fani ai solistei.

image

„Ne alintă în fiecare zi cu muzică bună, cu ştiri. Sunt extraordinari . Nu aş fi lipsit pentru nimic în lume. Melodiile Monicăi îmi merg la suflet şi le ascult cu drag demulţi ani“, a mărturisit cu emoţie Margareta Nicolae, care i-a dăruit cu fructe, flori şi ciocolată.

image

De la Craiova au plecat şi cu un simbol al plaiurilor olteneşti, cu praz, dar nu servit în paporniţă autentică, ci într-o pungă. „Poate fac şi eu, când ajung acasă, o mâncare de praz cu măsline“, a spus interpreta.

Săptămâna viitoare, pe 15 aprilie, Monica Anghel şi Gogdan Miu vor servi „cafeaua care te deşteaptă“ în mijlocul braşovenilor. Turneul „Deşteptarea“  continuă pe 29 aprilie, la Constanţa, pe 6 mai la Timişoara, pe 13 la Oradea, şapte zile mai târziu Monica şi Bogdan vor ajunge la Galaţi, pe 27 mai vor poposi în Cluj, urmând ca în iunie să se mute la Iaşi şi la Sibiu.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite