Craiova: Modelul de preserie B-Max, pe şosele din vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Ford anunţase fabricarea modelelor de preserie pentru sfârşitul acestui an, surse apropiate companiei au precizat că acestea vor fi testate încă din această vară.

Testele cu modelele de preserie au fost devansate, declară surse apropiate companiei pentru Mediafax. În cadrul unei întâlniri oficiale dintre CEO-ul Ford Europa, Stephen Odell şi preşedintele Traian Băsescu, Băsescu le-a spus reprezentanţilor Ford că aşteaptă prototipul modelului în luna mai.


Potrivit aceloraşi surse, Ford ar fi finalizat instalarea liniilor de producţie, atât cea pentru modelul B-Max, cât şi pentru noile motoare pe care constructorul american le va fabrica în România.Fiecare linie de fabricaţie are o capacitate de producţie de 300.000 de unităţi pe an, conform Mediafax.
Ford ar fi investit până acum la Craiova 350 milioane de euro, în condiţiile în care datele furnizate de Ministerul Finanţelor către cotidianul Gazeta de Sud arată faptul că investiţiile au fost de numai 98 milioane de euro, ajutorul de stat depăşind 14 milioane de euro.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite