Craiova: Moartea vine la ocazie: O femeie a fost ucisă cu sânge rece de un tânăr de 21 de ani, care s-a oferit să o ducă acasă cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Popescu, de 65 de ani din Craiova a mers la casa pe care o avea în comuna Goeşti din Dolj, pentru a remedia o defecţiune la instalaţia electrică. Imediat după ce a rezolvat problema femeia a decis să se întoarcă în oraş, urmând ca doua zi să meargă la muncă.

A ales să plece cu ocazie acasă. După ce a aşteptat cinci minute în staţie, un tânăr de 21 de ani a oprit autoturismul şi s-a oferit să o ducă cu maşina acolo unde vrea. Femeia a acceptat imediat  şi a plecat împreună cu Ginel Nicoale spre Craiova. Pe drum Maria Popescu a fost ucisă cu sânge rece de tânăr şi aruncată pe câmp. A fost găsit de un localnic, care a anunţat imediat poliţia. Cadavrul a fost mâncat de animale.

Tânărul nu recunoaşte nimic

Ginel Nicolae a fost dus la audieri, însă bărbatul a declarat că nu el a omorât-o pe femeie. În autoturismul tânărului au fost găsite urme de sânge. Au fost ridicate probe, care vor fi duse direct la laborator. Bărbatul acuzat de crimă, le-a spus anchetatorilor că a ajuns la locuinţa lui la ora 21.00, însă mama şi soţia acestuia l-au contrazis şi au spus că acesta a venit după ora 21.45.  Ginel Nicolae le-a spus iniţial că autoturismul lui a fost implicat într-un accident, însă nu a putut să spună unde a avut loc evenimentul.

Ginel Nicolae va fi prezentat mâine Tribunaului Dolj cu propunerea de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat riscă până la 25 de ani de închisoare.   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite