Craiova: Un bătrân a ars într-o rulotă de pe câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Poliţiştii au ajuns imediat la locul unde s-a petrecut nenorocirea.
Craiova: Poliţiştii au ajuns imediat la locul unde s-a petrecut nenorocirea.

Un bărbat a fost găsit mort astăzi într-o rulotă de la intrarea în localitatea Gherceşti.

Gheorghe Ion (60 de ani), din Craiova, a fost găsit fără suflare, în jurul orei 12.00, în rulota în care şi-a petrecut noaptea. Costel Ginov (40 de ani) a descoperit cadavrul, când vroia să îşi viziteze vecinul. "Ne mai duceam unul pe la altul, ca să ne mai ţinem de urât, în special acum că e vremea urâtă şi nu avem cu să ne ocupăm. Azi, la prânz, când l-am strigat, nu răspundea. Ştiam că e în rulotă, că nu-l văzusem plecând. Când am intrat, l-am văzut întins pe jos, cu un reşou deasupra. Avea pielea arsă. Aproape că nu l-am recunoscut", ne-a spus Costel Ginov, paznic, (foto jos)

Lui Costel Ginov încă nu-i vine să creadă că prietenul său nu mai e.

Craiova

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă. "Cauza certă a decesului urmează a fi stabilită în urma necropsiei. Nu sunt urme de moarte prin omor. Nu au fost constate urme de violenţă pe corp, trunchi sau membre", a declarat comisar Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Craioveanul a decedat în ruleta unde şi-a petrecut iarna.

image

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au fost solicitaţi în acest caz însă, ajunşi la faţa locului, au constatat decesul. Doctorii spun că pe trupul craioveanului erau arsuri pe 35% din suprafaţa corpului şi că foarte afectate au fost mâinile şi faţa.

Poliţiştii şi vecinii au luat cadavrul craioveanului, pentru a-l duce la morgă.

Craiova
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite