Mititelu vrea să ţină echipa la Severin, Wotte se gândeşte şi la fanii din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu este foarte fericit după victoria cu FC Braşov
Adrian Mititelu este foarte fericit după victoria cu FC Braşov

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a precizat că nu există niciun motiv ca echipa să nu mai joace meciurile de acasă pe stadionul din Turnu Severin.

Mititelu este satisfăcut de modul cum este primită Ştiinţa la Severin. "Am vândut 13.000 de bilete! Au fost numai peluzele goale, într-un stadion cu 23.000 de locuri. Dacă nu era spiritul Craiovei, mai era echipa aplaudată aşa la finalul meciului? Ne simţim foarte bine la Turnu Severin. Oamenii sunt ataşaţi de noi şi iubesc Universitatea Craiova“, a declarat Adrian Mititelu la Sport Total FM.

Nu ştiu să spun când vom juca din nou meciurile de pe teren propriu la Craiova. La Severin suntem doriţi, iubiţi şi nu putem să ne folosim de nişte oameni aşa. Nu avem niciun motiv serios să ne mutăm de acolo, nici în şase luni, nici într-un an", a mai spus Mititelu.

În schimb, antrenorul Mark Wotte se gândeşte şi la fanii din Craiova. „Sunt bucuros pentru că am văzut şi suporteri din Craiova la Severin. Chiar dacă jucăm aici, ne gândim şi la fanii de la Craiova care nu au posibilitatea să vină după echipă la Severin. Noi îi simţim aproape şi ştim că ne sunt alături şi că ne urmăresc la TV, radio sau pe internet“, a afirmat olandezul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite