Mititelu vede o coaliție împotriva Craiovei: „Se vrea ca echipa să intre într-o presiune psihologică şi să clacheze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Științei, Adrian Mititelu, crede că trupa lui Wotte va avea un retur foarte greu și pentru că se dorește retrogradarea echipei. 

Oficialul oltean susține că, pentru a trece peste toate piedicile, jucătorii trebuie să se autodepășească.

S-a dorit foarte mult ca Universitatea să nu câştige cu Iașiul, să intre într-o presiune psihologică şi să clacheze. Lucrurile sunt din ce în ce mai evidente. Nu ştiu ce să mai fac! Trebuie să ne autodepăşim, altfel nu vom reuşi. S-a acordat împotriva noastră un penalti gratuit la Bistriţa, iar noi, când am avut 11 metri clar cu Dinamo şi Iaşi, ni l-au refuzat. Plus că, la meciul cu Iaşi, Florin Costea a fost accidentat grav, ni l-au distrus până în vară“, a afirmat Adrian Mititelu după partida cu moldovenii.

Wotte munceşte foarte mult, îşi face datoria, însă important este ca jucătorii să-şi dea drumul la joc. Cu mici excepţii, cu unele stângăcii în unele momente ale meciului, echipa a jucat bine spre foarte bine. Înainte de a începe campionatul, le-am spus băieţilor că o să avem un retur infernal, pentru că vom lupta împotriva clanului Solomon, împotriva arbitrajelor şi împotriva crizei financiare, fiindcă stăm prost cu banii“, a mai spus Mititelu.

Au în plan să ne retrogradeze şi ne va fi foarte greu. Sunt două echipe pentru care se trag sfori să rămână în Liga I, se ştie foarte bine care. Una este la Piteşti“, a încheiat Mititelu, fără a dori să ofere vreun nume, însă e clar că una dintre formaţiile la care făcea referire este Internaţional Curtea de Argeş, echipă aflată în spatele Craiovei, cu acelaşi număr de puncte.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite