Craiova: Mititelu va depune memoriu la FIFA împotriva lui Prunea, nu la FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Deşi anunţase că astăzi va sesiza LPF şi FRF asupra faptului că Florin Prunea nu avea voie să stea pe banca de rezerve a echipei Dinamo, patronul Ştiinţei a spus că se va adresa direct forului european.

Adrian Mititelu a declarat că până luni se va face memoriu la FIFA împotriva clubului Dinamo. „Nu am depus memoriu la FRF, pentru că ne vom adresa FIFA. Avocaţii se ocupă ca acţiunea să fie foarte bine făcută, să nu fie greşeli de redactare. Până luni totul va fi gata. Prezenţa lui Prunea pe bancă nu a fost corectă, vă garantez că la următorul meci nu va mai fi pe bancă. Domnul Mircea Sandu a făcut o eroare spunând că Prunea avea dreptul să stea pe bancă, pentru că înseamnă că regulamentele din lumea fotbalului nu mai sunt regulamente, sunt numai nişte cuvinte aşternute pe hârtie“, a spus Mititelu.

Acesta a recunoscut că poate fi angajat la orice echipă, însă nu are voie să stea pe banca de rezervă. „L-am auzit pe domnul Prunea spunând că i s-a suspendat contractul doar. Este absurd, să fim serioşi! Poate lucra oriunde, chiar şi la clubul Dinamo, dar nu să stea pe bancă, în vestiar. Persoanele care sunt suspendate pentru abateri sportive nu pot lua parte la un meci, nu pot participa la şedinţe, nu au voie în vestiar, pe bancă, nici măcar nu pot participa la o Adunare Generală al federaţiei sau a ligii, că aşa spune regulamentul“, a mai precizat Adrian Mititelu la gsptv.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite