Craiova: Mititelu se teme că Mircea Sandu ar putea retrograda Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova a fost printre principalii contestatari ai lui Mircea Sandu la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal.

Finanţatorul Adrian Mititelu a declarat astăzi la sport.ro că preşedintele FRF va încerca să se răzbune pe cluburile care nu l-au ales. „Noi am votat cu pierzătorii, ca întotdeauna. Am avut de ales între două rele şi l-am ales pe Iacov. De fapt, am votat împotriva lui Sandu. Oricum, Iacov m-a surprins plăcut, nu credeam că va strânge 67 de voturi. Mai mult de 20 de voturi nu credeam că o să strângă. Celor de la FRF le-ar plăcea să le retrogradeze pe cele 67 de cluburi. Represalii mai grele decât au fost nu cred că poate face Mircea Sandu. Astă vară a vrut să ne ia licenţa, dar n-a putut să-şi ducă planul până la capăt. Ce poate să mai facă? Poate o să ne mai ia vreo 7-8 puncte în retur“, a spus Mititelu.

Acesta s-a arătat deranjat că anumiţi conducători de club nu s-au ţinut de cuvânt şi au girat pentru Sandu: „Craiova şi-a păstrat conduita şi linia. Sunt dezamăgit de unii conducători care una spun şi alta fac. Asta face ca unii să-şi bată joc de noi“, a încheiat Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite