Craiova: Mititelu se teme că FRF ar putea retrograda Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a spus că se fac presiuni din partea conducerii Federaţiei Române de Fotbal ca gruparea alb-albastră să fie retrogradată.

Temerea oficialului oltean se leagă de eventuala schimbare a componenţei Comisiei de Apel de acordare a licenţelor de club profesionist, din cauză că a acordat licenţa Universităţii Craiova pentru sezonul 2009-2010.

"Mircea Sandu a solicitat ca Universitatea Craiova să fie retrogradată, dar cei cinci din Comisia de Apel nu au fost de acord şi au acordat-o în unanimitate. Preşedintele FRF vrea să se răzbune. Unde mai este independenţa comisiei?", a spus Mititelu la GSP TV.

Conform gsp, Direcţia de Licenţieri şi Afilieri din cadrul FRF va propune în cadrul Adunării Generale din 25 ianuarie dizolvarea actualei Comisii de Apel, deoarece i-a acordat neregulamentar Universităţii Craiova licenţa pentru sezonul 2009-2010.

Decizia este explicată astfel în raportul pe care Direcţia de Licenţieri şi Afilieri îl va prezenta Adunării Generale a FRF: "În timpul procesului de licenţiere din anul 2009 ne-am confruntat cu o situaţie în care Comisia de Apel a acordat licenţa unui club, deşi directorul de licenţiere a făcut un raport cu recomandarea de a nu acorda licenţa în prima instanţă. Totuşi, fără a fi îndeplinite criteriile financiare privind achitarea datoriilor, Comisia de Apel a acordat licenţa clubului FC U Craiova".

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite