Craiova: Mititelu se retrage şi lasă Ştiinţa pe mâna olandezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mititelu (stânga) şi Mark Wotte s-au înţeles doar 13 etape
Mititelu (stânga) şi Mark Wotte s-au înţeles doar 13 etape

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a afirmat aseară că intenţionează ca din vară să nu se mai implice în conducerea echipei din Bănie.

O dată cu aducerea tehnicianului Mark Wotte, finanţatorul s-a decis să lase Ştiinţa pe mâna olandezilor, iar el să mai vină la meciuri doar ca suporter. „Îmi ajung cinci ani. Vreau să vin şi eu la stadion, să stau în tribună şi să aplaud, atât. Să lăsăm specialiştii să-şi facă treaba. Voi aduce la Universitatea un manager olandez, voi pune olandezi şi la echipa a doua, vor fi olandezi şi în conducere. Ei cunosc cel mai bine acest fenomen numit fotbal. Noi suntem departe de el. Asta nu înseamnă însă că nu vor fi alături de ei şi câţiva români. Voi transforma Ştiinţa într-un club occidental“, a spus Mititelu la Oltenia 3TV.

Acesta a mai menţionat că va ocupa la club doar o funcţie onorifică, fără putere de decizie, şi se va implica numai financiar. „Să-i lăsam câţiva ani să lucreze, iar apoi să-i tragem la răspundere pentru rezultate“, a conchis Adrian Mititelu.  

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce jucători spune Mititelu că vor părăsi Universitatea şi ce achiziţii va face gruparea din Bănie în această iarnă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite