Craiova: Mititelu s-a pregătit pe marginea terenului, cu ochii pe Mark Wotte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu i-a urmărit atent pe alb-albaştri
Adrian Mititelu i-a urmărit atent pe alb-albaştri

La primul antrenament al jucătorilor Universităţii Craiova sub comanda lui Mark Wotte a asistat şi patronul echipei, Adrian Mititelu. Acesta a alergat pe marginea terenului, pentru a-şi menţine condiţia fizică, dar a stat şi cu ochii pe felul în care se pregăteau alb-albaştrii.

Mititelu încearcă să scape de kilogramele în plus acumulate de sărbători şi, pe tot parcursul şedinţei de pregătire conduse de Wotte, a făcut exerciţii pe marginea terenului şi chiar câteva sprinturi. A dat ture de teren, dar i-a urmărit atent şi pe Mark Wotte, pe secunzii săi şi pe jucători. Patronul s-a oprit câteva minute să vadă şi cum lucrează noul antrenor cu portarii, Rene Ponk, care i-a întins serios astăzi pe Lung junior, Merlier şi Mecea.

Am văzut multe DVD-uri cu meciurile Universităţii, am studiat şi lotul, aşa că îi ştiu pe majoritatea dintre ei. Le-am spus jucătorilor în vestiar înainte de antrenament că trebuie să muncim foarte mult şi să reparăm greşelile din prima parte a campionatului. Am văzut câţiva jucători tineri care m-au impresionat, alţii experimentaţi şi câţiva care mai au de muncit. Nu pot să spun după un singur antrenament dacă sunt mulţumit de lot. Mai am nevoie de o perioadă, de câteva meciuri amicale“, a fost prima părere a lui Mark Wotte, care a programat şi în această după-amiază un antrenament, deşi primul a fost destul de solicitant.

Mark Wotte, la antrenamentul Ştiinţei
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite