Craiova: Mititelu recunoaşte că jucătorii nu au putut mai mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Patronul Ştiinţei era dezamăgit la finalul meciului de rezultatul înregisdtrat la final. Cu toate acestea, el a fost mulţumit de atmosferă şi este convins că vor apărea şi victoriile în viitorul apropiat.

Vezi AICI GALERIE FOTO DE LA MECIUL „U“ Craiova - Gaz Metan Mediaş 1-2

Adrian Mititelu a recunoscut superioritatea adversarilor în partida de la Severin. „Nu am sentimente prea bune. Au fost mai buni ca noi, ne-au marcat două goluri. Am vrut, dar nu am putut mai mult astăzi. Ratări avem la fiecare meci, nu e ceva nou. Penalti ratează şi fotbaliştii mari şi nici nu e primul penalti pe care îl ratează Florin Costea. E o înfrângere foarte grea, dar nu se termină campionatul aici, urmează meciuri foarte importante. Sper să câştigăm următorul meci, ca să ne redresăm din punct de vedere moral“, a declarat finanţatorul oltean.

Acesta nu vede pus în pericol postul antrenorului Mark Wotte. „Atmosfera a fost foarte frumoasă, iar gazonul foarte bun. Ba din contră, la Craiova cred că erau foarte puţini oameni. Wotte şi-a făcut treaba, nu e el de vină. Am pierdut meciul, am luat două goluri foarte uşor, am ratat trei-patru ocazii foarte bune. Chiar dacă suntem pe un loc retrogradabil, am încredere că în următoarele 3-4 etape vom urca în clasament. Sunt îngrijorat, dat totodată sunt şi încrezător“, a mai precizat Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite