Craiova: Mititelu îl vinde pe Costea ca să-l aducă pe Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea aşteaptă să vadă care va fi noua sa destinaţie
Florin Costea aşteaptă să vadă care va fi noua sa destinaţie

Golgheterul Ştiinţei, Florin Costea, are şanse mari să nu mai evolueze din retur la Craiova. Decis să-l aducă pe Victor Piţurcă la echipă cu orice preţ, finanţatorul alb-albaştrilor este gata să-l vândă pe atacantul de 24 de ani pentru a face rost de banii care să-i asigure fostului selecţioner bugetul convenit.

Piţi şi-a dat acordul să preia banca tehnică a Universităţii, însă a cerut stabilitate financiară, iar Adrian Mititelu s-a hotărât să-l sacrifice pe Florin Costea. Pe adresa jucătorului au sosit mai multe oferte, în aceste zile patronul urmând să se decidă asupra aceleia mai avantajoase.

Atacantul ar putea ajunge din iarnă în Anglia, Olanda, Germania sau Portugalia, ultima variantă părând şi cea mai bună financiar, FC Porto fiind dispusă să plătească aproape patru milioane de euro pentru golgheterul Ligii I.

Victor Piţurcă aşteaptă banii ca să se apuce de treabă la Ştiinţa, iar până atunci îi urmăreşte atent pe alb-albaştri. Fostul selecţioner va fi în tribune şi la partida de astăzi a oltenilor, cea de la Galaţi, cu Oţelul.

Partida Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, programată astăzi, de la ora 14.00, va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO de la ora 13.30, pe www.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite