Craiova: Mititelu îl invită pe Solomon pe stadionul din Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu, patronul oltenilor
Adrian Mititelu, patronul oltenilor

Bucuros că federaţia i-a undă verde să poată evolua la Severin, patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, se gândeşte la meciul cu Gaz Mwtan Mediaş şi a lansat o invitaţie pentru primarul Antonie Solomon.

Adrian Mititelu a declarat că nu l-ar deranja dacă Solomon va veni la partidele Ştiinţei din Severin. „Îl aştept pe domnul primar Solomon la meci, la Severin, să vadă cum este echipa iubită. Are un loc la tribuna oficială lângă mine şi domnul Gherghe. Nu are importanţă ce se spune sau ce se încearcă să se transmită, contează respectul. Respectul faţă de un club ce de a-lungul timpului i-a făcut un mare serviciu oraşului Craiova. Ce ar fi fost oraşul Craiova fără acest brand Universitatea Craiova? Eu spun că municipalitate îi este datoare încă o sută de ani de acum înainte clubului de fotbal. Nu ştiu ce va fi pe viitor, important este şi ne mândrim că Universitatea Craiova poate să umple stadionul şi într-un alt oraş decât cel de baştină“, a declarat patronul Universităţii.

Alb-albaştrii vor întâlni mâine, de la ora 14.00, pe Gaz Metan Mediaş, pe stadionul „Municipal“ din Drobeta Turnu Severin, meciul fiind transmis LIVETEXT şi FOTO pe craiova.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite