Mititelu îl atacă pe Deaconu: „I-a spus lui Costea să nu se mai prefacă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu este total nemulţumit de arbitrii români
Adrian Mititelu este total nemulţumit de arbitrii români

Patronul Universității Craiova a fost distrus la aflarea veștii gravei accidentări a lui Florin Costea. A izbucnit în plâns și nu a putut da vreo declarație.

După ce și-a revenit, Adrian Mititelu a pus din nou tunurile pe arbitrul Alexandru Deaconu, cel care nu a acordat nimic la faza în care atacantul oltean s-a accidentat, examenul RMN indicând o ruptură la ligamentele încrucişate şi colaterale ale genunchiului stâng.

Deaconu i-a spus lui Costea după accidentare să nu se mai prefacă. Era frumos să-i dea şi galben pentru simulare, ca să-şi ducă treaba până la capăt. De ce avem arbitraje nefavorabile? Din cauza celor care au butoanele“, a declarat Mititelu la sport.ro.

Florin Costea a jucat patru ani fără întrerupere, nu a mai avut probleme medicale. El n-a plecat afară pentru că n-am vrut să-i dăm drumul până astă vară, deşi existau oferte concrete. Iar astă iarnă nicio ofertă n-a fost avantajoasă. A mai avut o operaţie la ligamente, dar după trei luni a intrat“, a mai spus Mititelu, supărat că Florin Costea va lipsi acum cel puțin opt luni de pe gazon.

Patronul Științei îl atacase pe centralul Deaconu și după meciul cu Poli Iași, făcându-l ticălos și susținând că prestația sa a fost o mârșăvie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite