Craiova: Mititelu este decis să-i predea Ştiinţa lui Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

După înfrângerea din această seară, 1-2 cu Steaua, patronul Universităţii Craiova a anunţat că va încerca în această noapte să-l convingă cu orice preţ pe Victor Piţurcă să preia echipa.

Fostul selecţioner a urmărit meciul cu Steaua din loja oficială a stadionului Ion Oblemenco şi a plecat imediat după terminarea partidei. 

Eu sper să-l conving pe Piţurcă. Astăzi, mâine se decide totul. O preia acum echipa, dar vă daţi seama că anul ăsta este compromis ca obiectiv. Anul acesta trebuie să ne revenim din zona în care suntem, să urcăm în clasament şi să construim o echipă pentru anul viitor”, a declarat Mititelu.

Intenţia mea este să-i propun un contract pe doi ani şi jumătate. Am discutat şi problema aducerii de jucători. Probabil că o să plece unu-doi jucători şi o să încercăm să aducem alţii. Pentru că altfel nu avem bani de transferuri. Nu cred că are nimeni din România bani de transferuri. Sper ca în noaptea aceasta să vorbim, eu vreau ca astăzi, mâine să stabilesc noua strategie a clubului”, a adăugat Adrian Mititelu.

Acesta a mai precizat că Universitatea a avut ghinion în partida cu Steaua şi că se gândeşte să nu mai mute echipa la Severin, pentru că Piţurcă şi suporterii nu doresc acest lucru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite