Mititelu a vorbit despre planurile Craiovei. Vezi ce spune despre transferurile către Steaua și națională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a fost rezervat în declarații, dar a ținut să lămurească zvonurile legate de plecările de jucători către Steaua.

Mititelu a vorbit și despre viitorul grupării din Bănie și șansele la titlu.

Steaua l-a vrut pe Florin Costea, apoi pe Mihai, apoi pe Dănănae, acum pe Găman. Ştiţi ce s-a întâmplat. Avem o strategie foarte clară şi nu se pune problema să plece vreun jucător. Sunt nişte lucruri neserioase pe care nu le comentez nici la stadiu de zvon“, a spus patronul Științei la GSP TV.

Acum trei săptămâni eram candidaţi la retrogradare, nu putem vorbi de şanse la titlu. Am obţinut doar două victorii, nu vreau să mă entuziasmez prea tare. Eu mi-am făcut datoria. După cât m-am implicat sufleteşte ar fi trebuit să ies în fiecare an campion. Fotbalul nu depinde doar de conducători sau antrenori, mai sunt şi alte lucruri“, a adăugat Mititelu.

Acesta este de părere că „dubla“ naţionalei mici cu Anglia este mult mai importantă decât meciul primei reprezentative, de la Paris, contra Franţei.

Aştept cu mai multă nerăbdare meciul naţionalei de tineret, acolo avem mai mulţi jucători. Pentru fotbalul românesc e un meci mult mai important decât cel de sâmbătă, al naţionalei mari, cu Franţa. E un examen, dacă elimină Anglia şi merge la turneul final vă daţi seama cât câştigă din punct de vedere al mentalităţii?! E, practic, imposibil ca cel care va fi selecţioner, Răzvan sau cine va fi, dacă se califică tineretul la turneul final, să nu înceapă o reconstrucţie cu 7-8 jucători de la echipa a doua“, a spus Mititelu, care nu a comentat neconvocarea lui Ovidiu Dănănae. 

Nu vreau să comentez dacă merita sau nu Dănănae să fie la lot. Pot să vă spun că ne prinde foarte bine că e alături de Craiova în pregătire. Se lucrează foarte bine la Mamaia, unde e lotul acum“, a precizat finanțatorul oltean.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite