Craiova: Mititelu a găsit vinovaţii pentru situaţia Ştiinţei: ghinionul, accidentările şi antrenorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a încheiat turul în genunchi, la un punct de retrogradare, iar patronul Adrian Mititelu vorbeşte de schimbări importante la echipă.

După eşecul de la Galaţi (0-1), finanţatorul a făcut o analiză a motivelor pentru care Ştiinţa a ajuns în această situaţie. Mititelu a început însă prin a critica din nou aşezarea în teren a jucătorilor, antrenorul Eugen Neagoe fiind cel vizat. „Azi s-a greşit aşezarea în teren, chiar dacă am dominat jocul. Mihai Costea trebuia ţinut lângă Dina, pentru că marchează foarte uşor. În bandă face foarte multă risipă de energie şi este blocat. El e jucător de gol, mai ales în deplasare, trebuie să fie în atac“, a spus Mititelu la Digi Sport.

„Neagoe este antrenorul care a avut cea mai mare libertate dintre toţi pe care i-am avut la club. Îmi pare rău pentru el, e un antrenor fără noroc. A fost ultimul lui meci la Craiova, nici dacă bătea la Galaţi nu-l mai ţineam, sută la sută Universitatea va avea un antrenor nou“, a adăugat Mititelu, care aşteaptă săptămâna viitoare un răspuns de la Victor Piţurcă. Patronul Ştiinţei este însă decis să renunţe la 3-4 jucători în iarnă, primul pe listă fiind Florin Costea, care „are cele mai mari şanse să plece de la echipă“. 

„Trică este jucător de repriza a doua“

image

Mititelu a fost supărat şi din cauza faptului că Eugen Trică (foto) evoluează un meci întreg, deşi el a fost adus pentru finalurile de joc: „I-am spus lui Neagoe că pe Trică l-am adus la echipă pentru repriza a doua, să dea tot ce are mai bun în ultimele 30 de minute. S-a văzut şi la acel şut ratat din poziţie bună că nu mai poate duce un meci întreg, nu mai are vlagă“. 


„În mare parte, ultimele rezultate au fost şi din cauza ghinionului. O altă mare problemă a fost şi absenţa jucătorilor maturi din echipă, gen Baird, Dilevski sau Dănănae. Baird conta foarte mult în atac. În plus, Găman a arătat o formă slabă încă din vară, Mitchell a lipsit de pe gazon opt luni, iar jucătorii au venit şi după o pregătire proastă. Accidentările au intervenit şi pe fondul acesta“, au fost concluziile lui Adrian Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite