Mititelu a ales pentru Craiova „pachetul promoţional“ Conceicao

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul portughez l-a convins pe finanţatorul Universităţii Craiova după ce i-ar fi transmis că nu are pretenţii financiare imediate şi că va veni în Bănie cu şase jucători.

În proporţie de 99 la sută, portughezul Antonio Conceicao va pregăti Universitatea în sezonul viitor, tot ce mai lipseşte fiind doar anunţul oficial al conducerii clubului. Conform impresarului craiovean Marcel Popescu, antrenorul lusitan a bătut palma cu patronul Adrian Mititelu, urmând să se prezinte la echipă pe 15 iunie, când este programată reunirea lotului.

Agentul de jucători a mai menţionat că a vorbit cu Mititelu şi de viitoarele transferuri, care vor veni din Portugalia împreună cu Conceicao.

De fapt, acesta a fost unul dintre motivele pentru care Adrian Mititelu a apelat până la urmă la varianta Antonio Conceicao, tehnicianul transmiţându-i că va veni în Bănie cu şase jucători lusitani liberi de contract.

În plus, Toni ar fi acceptat şi o amânare a plăţii salariului său până în momentul în care patronul îşi va regla problemele financiare.

A luat două trofee cu CFR Cluj

Contractul lui Conceicao va fi pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul. Portughezul de 48 de ani a mai pregătit în Liga I pe CFR Cluj, în sezoanele 2008-2009 (etapele 23-34) şi 2009-2010 (până în runda a 13-a), câştigând Cupa şi Super Cupa României, ultima dată el retrogradând cu Belenenses din prima ligă lusitană.

La  rândul său, Marcel Popescu a dat de înţeles că va rămâne aproape de Ştiinţa, chiar dacă nu va avea o funcţie oficială.  

În afara lui Toni Conceicao, pe lista lui Mititelu s-au mai aflat Piţurcă, Bergodi, Sabău, Filipovici, Fane Stoica şi Jerry Gane.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite