Mititelu: „Suntem la început de drum, nu ne gândim prea sus“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, nu s-a arătat prea entuziasmat de victoria la scor a echipei sale, 3-0 aseară cu „U“ Cluj.

Mititelu susţine că nu a avut emoţii decât la început de meci, dar îndeamnă la realism, pentru că echipa este la început de drum.

Am avut emoţii la începutul meciului, pentru că ştiam că «U» Cluj este o echipă bună. M-am temut de acest meci, dar am făcut o partidă nesperat de bună pentru momentul în care ne aflăm noi acum. Nu am mai văzut demult atâta determinare la jucătorii noştri. Sunt foarte fericit şi mândru pentru fanii care au venit la meci şi care au plecat bucuroşi“, a spus Adrian Mititelu după meci.

Trebuie să fim totuşi moderaţi, să nu ne gândim prea sus. Suntem încă la început de drum“, a adăugat finanţatorul Ştiinţei.

Acesta a vorbit şi despre tratamentul la care a fost supus Claudiu Niculescu, atacantul clujenilor fiind fluierat la fiecare atingere de balon.

Niculescu a fost foarte iubit la Craiova, dar la olteni de la dragoste la ură nu e decât un singur pas“, a explicat Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite