Craiova: Mircea Dinescu a deschis Târgul Agrotex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiovenii sunt aşteptaţi, începând de azi până pe 19 mai, la Târgul Agrotex-Agraliment, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie.

Bunătăţi din carne de viţel, şunculiţă, castraveţi muraţi, fasole bătută şi zacuscă sunt doar câteva dintre produsele care îi aşteaptă pe craioveni la ediţia din acest a Târgului Agrotex-Agraliment, organizat în acest la Centrul Expoziţional Transfrontalier situat vizavi de magazinul Baumax, în curtea Regiei Autonome de Transport. Ca o noutate absolută, la evenimentul din acest an a participat şi societatea Port Cetate, reprezentată la deschidere chiar de Mircea Dinescu.

image

Poetul le-a oferit vizitatorilor sanvişuri cu produse tradiţionale preparate din carne chiar la conacul de la Cetate, dar şi vinul „cel mai tare din pahare”, şi le-a explicat oamenilor de afaceri din judeţ că ar fi bine să se întâlnească mai des „să scoatem la lumină zona asta”. De altfel, poetul a pus la cale şi o afacere cu patronul Olas Prod din Craiova, Mihai Genoiu, hotărând să organizeze împreună un târg de weekend în centrul Craiovei, unde să-şi expună produsele.

Expoziţie cu vânzare directă


Târgul va fi deschis în fiecare zi până pe 19 mai, începând cu ora 10 până la ora 18, iar accesul vizitatorilor şi cumpărătorilor este gratuit. Spre deosebire de alţi ani, când la târg participau doar firme din domeniul agriculturii, anul acesta la eveniment şi-au anunţat prezenţa multe firme din domeniul alimentar. De altfel, cei care vizitează târgul au ocazia să cumpere direct atât produse de la Cetate, cât şi produse aparţinând unor firme cu tradiţie în Craiova, precum Olas Prod sau Marigaz. Craiovenii interesaţi de oferta din domeniul utilajelor agricole au ocazia să vadă şi chiar să testeze la târg tractoare, motosape sau motocositoare.

Preţuri de târg

O sticlă de vin "Şato Falit"-18 lei

sanviş şunculiţă-5 lei

sanviş carne de viţel-3 lei

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite