Craiova: Minunea de la Râşnov, în carne şi oase printre olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crina Coco Popescu
Crina Coco Popescu

Crina „Coco“ Popescu, alpinista de doar 16 ani posesoare a titlului de „maestră a sportului“, care are deja şase recorduri mondiale şi unul european, care a ajuns pe 14 vârfuri, a dat autografe astăzi la Craiova tinerilor fascinaţi de perfomanţele ei.

Liceana a venit împreună cu tatăl său, Ovidiu Popescu, preşedintele Clubului montan „Altitudine“, de asemenea un cunoscut alpinist. Coco se pregăteşte în acest moment pentru expediţia din Antarctica,  în care va porni în luna decembrie, unde şi-a propus să închidă circuitul Seven Volcanoes, al celor mai înalţi vulcani de pe fiecare continent, fiind prima alpinistă care face acest lucru. Anul viitor va porni spre Everest pentru a termina circuitul Seven Summits, al celor mai înalţi munţi de pe fiecare continent .  Astăzi a primit diplome din partea Direcţiei pentru Sport Dolj, a Asociaţiei Veteranmont şi a Casei de Cultură Traian Demetrescu, care i-a dat şi un premiu în bani.

Crina Coco Popescu:  „De munte te simţi cel mai aproape când eşti pe munte. Întotdeauna mi-am dorit, de jos până sus, să ajung acolo, în vârf“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite