VIDEO Un minor de etnie rromă a fost scuipat, înjurat şi bătut cu pumnii în autobuzul şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Daniel Popa, din localitatea doljeană Milovan, s-a ales cu buza spartă şi cu vânătăi la gât, după ce a fost agresat de mama unei fete de clasa a VIII-a. Părinţii copilului au scos astăzi certificat medico –legal şi vor să depună plângere la poliţie

Elevul în clasa a VI-a la şcoala din comuna Predeşti a ajuns aseară la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Nr 1 din Craiova, după ce a fost snopit în bătaie de mama unei colege din clasa a VIII-a.  Medicii l-au îngrijit şi i-au spus că mai are nevoie de două zile de internare.


Şoferul l-a dus la locul bătăii


Băiatul povesteşte cum a ajuns să fie luat la pumni. „Mă întorceam de la şcoală cu autobuzul, pentru că facem naveta. În sat nu avem şcoală şi, până la Milovan, străbatem vreo 3 kilometri. Când să ajungem aproape de casă, m-am luat la ceartă cu o colegă, Andreea, mai mare cu doi ani decât mine. Cica am agăţat eu pe o fată şi a început să râdă de mine. M-am făcut că-i dau o palmă, dar abia am atins-o”, spune Daniel. Acesta susţine că Andreea Smarandache, cu care se luase la harţă, a pus mâna pe telefon şi a sunat-o pe mama ei.

Daniel Popa arată locul unde a fost lovit.

„Şoferul n-a mai oprit la mine acasă, la Predeşti, şi a mers în satul vecin, la Sârsca, unde stătea colega mea. Acolo, la coborâre, mama şi bunica ei au început să strige la mine şi să mă lovească cu palmele şi pumnii. Eu plângeam şi le spuneam că n-am făcut nimic. ele ziceau că de ce m-am luat de fata lor. Le-am zis că ne-am certat puţin şi că nu am atins-o. Nici nu mă ascultau şi dădeau fără oprire cu pumnii pe faţă, pe gât, în coaste, pe unde vedea", mai spune copilul (foto sus), care susţine că nimeni nu a intervenit să-l apere, în tot acest timp. „Un prieten i-a zis să mă lase, că mă omoară, dar şoferul stătea şi se uita. Mi-a venit rău. Îmi curgea sânge de la buză”, îşi aminteşte Daniel.

    

Craiova

Medicii legişti au stabilit că băiatul prezintă „leziune de violenţă care a putut fi produsă prin lovire cu un corp dur. Pacientul necesită 1 – 2 zile de îngrijiri medicale”, se specifică în fişa medico-legală, semnată de dr. Mihai Ştefănescu. Femeia care l-a agresat spune că doar şi-a apărat fetiţa de băiatul care ar fi lovit-o cu palma.

Află ce măsuri vor lua părinţii victimei mâine, din Click.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite