Craiova: Un minor a furat o armă de vânătoare şi a ascuns-o în sobă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii doljeni au reţinut un minor de 16 ani, din comuna Gângiova, suspect de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Poliţişti ai Biroului AESP împreună cu lucrători ai Poliţiei oraşului Segarcea şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Segarcea, au efectuat percheziţii domiciliare la locuinţele a şase persoane suspecte de comiterea unor infracţiuni.

 La domiciliul lui Ş.A., de 16 ani, din comuna Gângiova, sat Comoşteni, oamenii legii au găsit o armă de vânătoare calibru 12 mm care era ascunsă într-o sobă dintr-o cameră a locuinţei. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că arma aparţinea lui I.Gheorghe, de 52 de ani, din comuna Sadova şi fusese sustrasă, în noaptea de 6 iulie, faptă aflându-se în evidenţa celor comise de persoane necunoscute. Arma a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, iar minorul a fost introdus în arestul IPJ Dolj pe bază de ordonanţă de reţinere.

 Făptuitorul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de furt şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite