Craiova: Ministerul Dezvoltării joacă alba-neagra cu fondurile pentru apă şi canalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările la alimentările cu apă au primit din nou bani
Lucrările la alimentările cu apă au primit din nou bani

Nouă comune doljene care au derulat lucrări de realizare a unor sisteme de alimentare cu apă şi de canalizare s-au trezit cu fondurile de la Ministerul Dezvoltării tăiate şi apoi realocate.

Lucrările din comunele Coşoveni, Botoşeşti Paia, Bulzeşti, Ciupercenii Noi, Întorsura, Lipovu, Predeşti, Cetate şi Drănic erau pe ultima sută de metri şi mai aveau nevoie doar de câteva miliarde pentru a le finaliza. Pentru a rezolva situaţia,  Ministerul Dezvoltării a alocat iniţial pentru cele nouă comune 1,7 milioane de lei, apoi a revenit printr-un alt document prin care aloca primăriilor 1,5 milioane de lei. Ca să lămurească bine lucrurile, la sfârşitul lunii octombrie, ministerul trimite o adresă prin care anunţă sistarea tuturor plăţilor în cadrul programului aprobat prin HG 577/1997, prin care mai multe sate doljene au realizat lucrări de canalizare şi alimentare cu apă.

La câteva săptămâni după ce i-a anunţat că nu mai primesc niciun ban, ministerul trimite o nouă adresă prin care edilii sunt înştiinţaţi că vor primi, din nou fondurile. „Sper să se oprească aici şi să nu ne trezim iar cu adresă că nu ne mai dă nimic. Ăştia ar fi în stare de orice”, a spus, sub protecţia anonimatului, unul dintre primarii vizaţi de jocul de-a v-aţi ascunselea cu fondurile pentru lucrări publice.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite