Craiova: Mini-stadion pentru juniorii Clubului sportiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii Clubului Sportiv de Copii şi Juniori din subordinea Consiliului Judeţean vor avea un nou teren de antrenament şi competiţii.

Administraţia Judeţeană va investi anul acesta 1,5 milioane de lei pentru construcţia unei baze sportive în spatele blocurilor militarilor, la Aeroport. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa, cele 11 echipe ale Clubului aveau nevoie de un complex sportiv nou, având în vedere că antrenamentele de până acum s-au desfăşurat pe terenuri închiriate. „E vorba de un stadion cu cel mult 100 de locuri, vestiare pentru sportivi şi arbitri. Noi practic vom amenaja baza sportivă pentru că terenul de aproximativ patru hectare este al nostru”,a spus Prioteasa.

Întrebat de ce CJ Dolj nu investeşte banii în Stadionul Tineretului, aflat tot în proprietatea instituţiei, Prioteasa a precizat că, în urma unei solicitări adresate Federaţiei Române de Fotbal, răspunsul primit nu a fost unul încurajator. „Ne-au spus că nu se mai poate face nimic aici, ne trebuie locuri de parcare, foarte mulţi bani ar fi de investit. Stadionul, din câte am înţeles noi, nu mai poate fi omologat pentru competiţii”,a spus Prioteasa. Acesta a mai spus că, din cauza costurilor mari pe care le presupune un proiect de reabilitare a stadionului sau implementarea unei idei noi, investiţia nu va fi demarată în decursul acestui mandat. „Am renunţat la proiectul construirii unui mall acolo din cauza emoţiei create în jurul istoriei acestui stadion. Poate că nu va mai fi stadion dar, în orice caz, putem face o bază sportivă cu terenuri de tenis sau un bazin olimpic”,a spus Prioteasa.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite