„Minerii“ din Lupeni, scoşi datori de Universitatea după meciul din cupă. Scandal pentru 3.500 de lei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea de ligă secundă Minerul Lupeni se aştepta să primească din Bănie aproximativ 3.500 de lei, bani care hunedorenii spun că li se cuvin după meciul din 16-imile Cupei României cu Ştiinţa.

Programat iniţial la Lupeni, duelul cu Universitatea a avut loc la Craiova, iar „minerii“ cer jumătate din banii încasaţi de olteni din vânzarea biletelor.  

Suma se ridică la 3.500 de lei, conform celor de la Lupeni, însă, după discuţiile din ultimele zile cu oficialii Ştiinţei, hunedorenii au aflat că au rămas datori.

Craiova are o datorie de 3.500 de lei la noi şi ne-au sunat că noi trebuie să le dăm bani pentru că ei au plătit impozitul arbitrilor. Nu mai înţeleg nimic. Meciul din Cupa României s-a jucat la ei, am cheltuit bani pe drum şi tot noi suntem buni de plată. Craiova ne datorează jumătate din suma încasată din vânzarea biletelor. Au pus un preţ de cinci lei, la mişto“, a declarat preşedintele echipei din Lupeni, Mihai Basarab, conform site-ului liga2.ro.

Minerul Lupeni vrea să se retragă din campionat din cauza problemelor financiare şi nu va face deplasarea la Oradea, pentru meciul de mâine cu FC Bihor.

În Cupă, Minerul Lupeni nu a pus probleme Universităţii Craiova, alb-albaştrii lui Piţurcă impunându-se la pas, cu scorul de 5-0.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite