Mihai Costea: „Accidentarea fratelui meu mă motivează şi mai mult. Voi juca şi pentru el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea, consolându-l pe fratele său Florin după accidentarea suferită
Mihai Costea, consolându-l pe fratele său Florin după accidentarea suferită

Atacantul Universităţii Craiova, Mihai Costea, a fost impresionat de accidentarea suferită de fratele lui, Florin, şi spune că va juca de acum înainte şi pentru el.

Costea cel mic a recunoscut că şi-ar fi dorit să fie în locul fratelui său, pentru ca Florin să nu fie nevoită să stea atât de mult pe tuşă. „Am vorbit cu Florin. Este afectat. Vă spun sincer, aş fi vrut să mă accidentez eu în locul lui. Sunt convins că o să treacă şi peste asta. Tot răul e spre bine. Nu ştiu cât va sta, depinde şi de organism. Poate să stea şi o lună. A avut aceeaşi operaţie şi după cinci - şase luni juca“, a afirmat Mihai.

Vârful oltean a recunoscut că de acum înainte va evolua cu gândul la Florin Costea. „Accidentarea fratelui meu mă motivează şi mai mult. Vreau să joc pentru el. Toate golurile pe care o să le dau sunt pentru Florin Costea şi pentru părinţi, care suferă foarte mult. Joc şi pentru echipă, suntem şi într-o situaţie dificilă, trebuie să scăpăm de retrogradare. Florin este o pierdere foarte grea, sper să trecem cât mai bine peste tot“, a mai spus Mihai Costea pentru mediafax.

Florin Costea a fost accidentat dur de portarul Brăneţ, în partida de sâmbătă cu Poli Iaşi, scor 2-1, suferind o ruptură de ligamente încrucişate şi colaterale la genunchiul stâng.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite