Mihai Costea nu-l poate ajuta pe Săndoi în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Craiovei şi al naţionalei de tineret a României, Mihai Costea, are entorsă şi nu a putut efectua antrenamentul formaţiei lui Emil Săndoi, care se pregăteşte la Mogoşoaia pentru dubla cu Anglia, din play-offul de calificare la EURO 2011.

După ce a fost consultat de medicul lotului de tineret, Mihai Costea nu a părăsit cantonamentul echipei, urmând să îşi reia antrenamentele când îşi va reveni.

Mihai are o entorsă şi nu cred că va fi apt pentru meciul din Anglia, poate pentru cel de acasă“, a precizat Silvian Cristescu, preşedintele Ştiinţei.

De asemenea, atacantul Liviu Ganea are ruptură musculară la aductori şi a plecat din cantonament, fiind indisponibil pentru partida de vineri. Ganea va reveni la antrenamente pentru meciul retur, de la Botoşani, din 12 octombrie.

Am muncit foarte mult până acum şi trebuie să facem două jocuri foarte bune ca să avem o performanţă. Pentru mine, aceste două meciuri sunt foarte importante, pentru că nu ştiu dacă am evoluat până acum la un asemenea nivel. Victor Piţurcă a venit şi a vorbit cu toţi jucătorii convocaţi de la Craiova, ne-a încurajat şi ne-a zis să dăm totul pentru naţională“, a spus fundaşul Craiovei, Ştefan Bărboianu, şi el jucător de bază la naţionala de tineret.

Partida Anglia - România se va juca pe stadionul „Carrow Road“, din Norwich, vineri 8 octombrie, de la ora 19.30 (21.30 - ora României), iar returul patru zile mai târziu, pe stadionul „Municipal“ din Botoşani, de la ora 14.30.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite