Craiova: Micii olteni şi-au luat adio de la „Biblioteca din vacanţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii au învăţat engleză, teatru, să picteze sau au urmărit cele mai interesante filme din colecţia Discovery,timp de două luni, cât s-a scurs de la demararea proiectului.

Cursanţii în miniatură s-au lăsat pe mâna bibliotecarilor şi a unor importante nume din universul cultural craiovean. Tainele picturii le-au desluşit cu ajutorul artistului plastic Ioana Flueraşu, iar în misterele teatrului au intrat împreună cu actriţa Oana Stancu, de la Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri. „Biblioteca din vacanţă“ este proiectul Bibliotecii Alexandru şi Aristia Aman.

„Toate cele 4 ateliere : desen, teatru, limbă engleză şi micul cinefil au fost frecventate de peste 120 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, s-au desfăşurat la sediul Bibliotecii Judeţene şi au fost gratuite“, spune Rodica Păvălan, şef Serviciu Relaţii cu Publicul în cadrul instituţiei. 

Pe 9 septembrie, la ora 11.00, copiii se reîntorc în bibliotecă pentru vernisajul unei expoziţii de desene realizate de ei. De asemenea, vor prezenta scenete, recital de poezii şi vor cânta în limbile română şi engleză.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite