Craiova: Află cum poţi merge la teatru şi sprijini elevii deştepţi, dar săraci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 2-8 mai, în Craiova se vor desfăşura mai multe spectacole care au ca scop strângerea de fonduri pentru şcolarii nevoiaşi cu rezultate bune la învăţătură.

"Săptămâna MAI", organizată de Asociaţia "I.S.Drăgulescu", are ca scop ajutarea elevilor cu rezultate deosebite, dar cu situaţie materială precară. Până la data de 8 mai, în Craiova vor avea loc o serie de evenimente artistice în cluburi dar şi în instituţiile din Craiova, precum Filarmonica Oltenia, Teatrul Liric "Elena Teodorini" şi Teatrul Naţional "Marin Sorescu". Reprezentanţii Asociaţiei "I.S.Drăgulescu" au precizat că biletul pentru spectacolele din instituţiile de stat menţionate costă 10 lei, însă au subliniat că aceşti bani vor fi direcţionaţi către cazurile unor elevi din Dolj cu posibilităţi financiare reduse, care învaţă bine. Inspectoratul Şcolar Judeţean se va implica în această acţiune, prin faptul că va selecta şcolarii care necesită sprijin financiar.

Programul spectacolelor din "Săptămâna MAI":

2 mai, ora 21.00, la Cafe Play va avea loc Seara de Poezie, unde vor participa Emil Boroghină, Mirela Cioabă, Valentin Mihali.

3 mai, ora 19.00, la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" se va juca piesa "Se caută un tenor".

4 mai, ora 19.00, Concert "Tineri interpreţi", pe scena Filarmonicii Oltenia

5 mai, ora 21.00, Impro Show, la Scena 8

6 mai, ora 19.00, spectacolul "Fascinaţia dansului", la Teatrul Liric "Elena Teodorini"

7 mai, ora 21.00, "Largul mării", la Cafe Play

8 mai, ora 21.00, concert Friends, Cafe Play

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite