Craiova: „Mereu tânăr“, din 9 mai, la Clubul Pensionarilor de la Biblioteca Aman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biblioteca Alexandru şi Aristia Aman pregăteşte cursuri de calculatoare, de limbă engleză, de lectură şi teatru pentru vârstnicii Craiovei, în cadrul proiectului „Clubul pensionarilor“.

Persoanele care vor să urmeze aceste cursuri trebuie să se înscrie la secretariatul insituţiei, de pe strada Mihail Kogălniceanu, nr.9, până pe 5 mai, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00. Fiecare grupă va fi formată din 10 pensionari.

La cursurile de calculatoare vor învăţa cum se tehnoredactează un document, să folosească poşte electronică, să utilizeze programul de legislaţie Legeis şi să navigheze pe internet. La cursul de engleză accentul va fi pus pe îmbogăţirea vocabularului şi conversaţie, iar la cel de lectură vor afla noutăţile editoriale achiziţionate de bibliotecă, vor participa la dezbateri cu teme din literatura română şi universală şi vor viziona ecranizări celebre.

Actori la început de drum, la vârsta a treia

Îndrăgostiţii de arta teatrală îşi vor înfiinţa propria trupă şi vor da viaţă personajelor care i-au fascinat o viaţă întreagă. Proiectul „Clubul pensionarilor“ va fi lansat pe 9 mai, cu mesajul „Mereu tânăr“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite