Craiova: Merele elevilor s-au împotmolit pe drumul de la Turda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă. Fiecare elev va primi câte un măr de două ori pe săptămână
Arhivă. Fiecare elev va primi câte un măr de două ori pe săptămână

Livrarea merelor către elevii doljeni a început cu stângul. Peste 50.000 de copii care trebuiau să primească astăzi mere de la societatea Bampam din Turda, cea care a câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Dolj pentru distribuţia merelor în şcoli, nu au primit astăzi fructe.

Directorii mai multor şcoli craiovene au declarat că nici măcar nu ştiau că azi ar fi trebuit să primească produsele şi că nu s-a făcut nicio o livrare în afară de cea aferentă programului „Cornul şi laptele”. De altfel, promptitudinea nu pare să fie punctul forte al Bampam, care a fost implicată anul acesta într-un scandal la Iaşi. Şcolile moldovene au reclamat că într-una din zilele de livrare, elevii nu au primit niciun măr.


Autorităţile s-au autosesizat


Administraţia doljeană susţine că, deocamdată, nu a primit plângeri în acest sens. „Nu am cunoştinţă despre această situaţie, e prima dată când aud că există o problemă. Pe baza informaţiilor primite acum, vom face demersurile necesare pentru a vedea ce s-a întâmplat”,a spus Dan Mogoş, vicepreşedintele CJ Dolj. Un măr livrat de firma Bampam costă 0,29 de lei, fiecare elev primind în cadrul programului câte două mere pe săptămână. Bampam va trebui să livreze copiilor din Dolj 75 de zile în anul şcolar 2010-2011, valoarea contractului fiind de 1,1 milioane de lei.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite