Craiova: Medieşenii se plâng de devansarea meciului cu Ştiinţa, Dragomir răspunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele echipei Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a acuzat Liga Profesionistă de Fotbal că a programat meciul sâmbătă, nu duminică aşa cum se stabilise iniţial.

Ioan Horoba s-a arătat nemulţumit de schimbările de ultimă oră pe care le-a făcut LPF, susţinând că a fost afectat programul echipei sale. „Regulamentul spune că trebuie să se anunţe disputarea unui meci cu şapte zile înainte. Liga a făcut-o cu cinci zile înainte. Nu este posibil aşa ceva. Ştiam că vom juca partida duminică şi le-am dat liber băieţilor şi ieri, astfel am pierdut o zi de antrenament“, a precizat Horoba.

În schimb, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a fost tranşant: „Vedeţi-vă de treabă, domne, ştiu ei unde trebuie să vină şi când trebuie să joace, nu este nevoie să îi anunţăm noi“.


 
Partida dintre Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaş se va disputa sâmbătă, începând cu ora 14.00, pe stadionul „Municipal“ din Drobeta Turnu Severin, şi va fi transmis LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

Dumitru Dragomir este supărat pe greşelile de arbitraj
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite