Doctoriţa bănuită că şi-a păcălit pacienţii cu reţete: "Este exclus aşa ceva! Nu accept să-mi fie terfelită imaginea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Dolj după ce o farmacie a eliberat într-o singură zi 106 reţete prescrise de acesta face declaraţii în exclusivitate.

Medicul oftalmolog Ştefania Crăiţoiu spune că nu are nicio legătură cu farmacia din comuna doljeană Malu Mare, care la data de 1 iulie a eliberat 106 reţete prescrise de acesta. “Este exclus aşa ceva! Dintotdeauna mi-am văzut de activitate în mod cinstit, n-am consultat decât în limitele legii, nu este adevărat că aş avea vreo legătură cu o farmacie”, a declarat pentru Adevărul medicul Crăiţoiu, care are şi cabinet privat în oraş.

image

Aceasta recunoaşte că a fost sancţionată şi spune că nu a completat fişele la zi din cauză că a fost supraaglomerată. “Am avut mai multe consultaţii în aceeaşi zi, poate şi din această cauză am omis să fac anumite completări pe fişe. Însă nu accept să-mi fie terfelită imaginea pentru că mi-am desfăşurat activitatea în mod corect”, a completat doctoriţa.

image

Medic craiovean bănuit că dă reţete cu dedicaţie

Doctoriţa  Ştefania Crăiţoiu a primit avertisment iar Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde este angajată, a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate cu aproape 2.500 de lei. Angajaţii Casei au făcut un control doctoriţei după ce farmacia din comuna Malu Mare a eliberat într-o singură zi 106 reţete prescrise de aceasta.

image

Află ce nereguli au descoperit reprezentanţii CJAS în urma acestui control astăzi, din Adevărul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite