Medicii rezidenţi au primit astăzi repartiţia pe post. Află care a fost punctajul maxim la examenul susţinut la Craiova!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de Medicină admişi la examenul de rezidenţiatul din acest an, care au optat pentru un post în spitalele din Dolj, au primit astăzi repartiţia, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj.

Mai mulţi medici s-au prezentat astăzi, la ora 9.00, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj, pentru a primi repartiţia pe post. Reprezentanţii DSP spun cel mai mare punctaj a fost de 939. "Prima poziţie la examenul de rezidenţiat a avut punctajul 939, iar ultima poziţie, 307, a avut punctaj de 609", a declarat medicul Narcisa Dinică, consilier superior la DSP Dolj. Cei care astăzi au venit la sediu să primească repartiţia spun că examenul de rezidenţiat nu a fost foarte greu. "De mijloc, a avut un grad de dificultate mediu. Eu am obţinut  707 puncte şi am optat pentru specializarea dermatovenerologie. Am obţinut un post la spitalul din Calafat", a spus tânăra, care a explicat că o sa facă naveta, ca să ajungă la locul de muncă.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla toate posturile din Dolj, ocupate de rezidenţii care au susţinut examenul la Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite