Craiova: Medicii de la Spitalul de Urgenţă nevoiţi să îşi caute loc de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de mâine accesul  ambulanţelor şi autovehiculelor de intervenţie ale pompierilor în incinta Spitalului de Urgenţă Craiova se va face mult mai uşor. Angajaţii instituţiei vor intra maşina în curtea instituţiei doar pe baza unui talon de parcare.

Conducerea Spitalului Judeţean din Craiova a decis ca doar şefii de secţie să mai aibă acces cu maşina în curtea instituţiei. Cei care vor intra pe poarta principală vor primi taloane de culoare roşie, iar cei care vor intra pe poarta secundară vor primi cartonaşe de culoare albastră. Spitalul a amenajat 278 de locuri de parcare, iar angajaţii cu autoturisme sunt aproximativ 700. De cele mai multe ori autovehiculele erau parcate peste tot, pe alei, pe trotuare şi chiar pe spaţiul verde.  Unitatea sanitară a fost amendată cu 2000 de lei de către poliţişti din cauză că a blocat calea de acces în spital.

Deja accesul dinspre aleea principală în parcarea de lângă poarta I pentru ca maşinile care ies din parcare să nu mai încurce ambulanţele. Intrarea în această parcare se va face direct din strada Tabaci.

Autoturismele particulare care duc bolnavi la urgenţă vor putea să intre în curtea spitalului ca şi până acum.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite