Medicii de familie ameninţă cu judecata Casa de Asigurări de Sănătate. Citeşte AICI de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personalul de la centrele de permanenţă din judeţul Dolj avertizează că va da în judecată Casa de Asigurări de Sănătate. Doctorii fac chetă pentru a asigura tratamentul bolnavilor, în condiţiile în care fonduri nu au mai primit din luna aprilie.

Medicii care îşi desfăşoară activitatea în cele cinci centre de permanenţă din judeţul Dolj au trimis o notificare Casei de Asigurări de Sănătate (CAS), anunţând că vor acţiona instituţia în instanţă.

Nu au primit bani pentru medicamente

Cadrele sunt nemulţumite că nu şi-au primit banii pentru serviciul de gardă, plata utilităţilor şi cumpărarea de medicamente. „N-am primit nicio sumă pentru cheltuieli administrative din aprilie până în prezent, iar gărzile din luna iunie nu ne-au fost plătite. La centrul din Pleniţa, CAS Dolj trebuie să dea peste 3.000 de lei pentru utilităţi, iar mie, pentru gărzile făcute, alţi 1.300 de lei. Eu am lucrat sâmbetele şi duminicile, cer bani pentru munca mea. Bineînţeles că vom acţiona CAS în instanţă. Le-am trimis notificarea semnată de majoritatea doctorilor de la centre“, a spus Denisa Mihaela Ţigănuş, medic la centrul de permanenţă din Pleniţa.

Află toate nemulţumirile medicilor de familie de la centrele de permanenţă dar şi ce spun reprezentanţii CJAS despre aceste probleme mâine, din Adevărul de Oltenia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite