Craiova: Maşinile de peste 3,5 tone nu mai au voie să circule pe drumurile naţionale şi judeţene din Oltenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii drumurilor naţionale şi judeţene, împreună cu poliţiştii doljeni, vor opri, din această seară de la ora 18, toate autovehiculele cu o greutate de peste 3,5 tone.

Drumarii au luat această măsură ca urmare a unei adrese venite din partea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Din cauza viscolului care a început deja să facă ravagii în judeţele Olteniei, reprezentanţii Drumurilor Naţionale vor opri autovehiculele mari, direcţionând spre parcări până la îmbunătăţirea vremii. “Pe toată zona Olteniei, cea mai afectată de ninsoare şi viscol se restricţionează traficul greu. Există pericolul chiar a închiderii unor drumuri din pricina viscolului care troieneşte zăpada”,a declarat Ştefan Stoica, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova.

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ninsoare şi viscol pentru judeţele Olteniei şi Teleorman, valabilă de la ora 18 până mâine, la ora 18. Potrivit acestora, vântul ar putea atinge viteze de până la 70-80 de kilometri la oră.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite